pieczarki z czosnkiem

pieczarki z czosnkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 gram
  • czosnek

    3 ząbki
  • bułka tarta

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ze \'\'skórki\'\'i,cebulke pokroić w kosteczke podsmazyć na oliwie, dodać zgnieciony czosnek dodać do tego łyżke lub dwie bułki tartej, doprawić solą lub piperzem. kapeluszek pieczarek nadziać tym farszem dać na blache zapiekac w tem 15o stopni C przez 30 min na końcu na kazdej pieczarce położyć plasterek żółtego sera

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat