Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

steki z polędwicy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 30 dag
polędwica wołowa 5 plastrów
pomidorki koktajlowe 4 szt
olej do smażenia
pieprz, sól, zioła do smaku
szparag 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: steki z polędwicy

pomidory i szparagi pokroić na połówki położyć na blachę polać olejem posypać solą pieprzem i ziołami piec ok 30 minut o temp 160*c plastry polędwicy pokruszyć solą i pieprzem smażyć na patelni na oleju ok 30 minut mięso podawać z ugotowanym ryżem i warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak