Przepis i sposób przygotowania na: Kartacze z nadzieniem mięsnym
Kroki postępowania
Następnie pokroić 2 cebule w drobną kostkę i usmażyć na oleju.
Wszystko razem dokładnie wymieszać.
SMACZNEGO!!!!
ziemniaki | 5 kg |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
mięso mielone cielęce | 350 g |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
mięso mielone baranie | 150 g |
mleko 2% | 0,5 szklanki |
cebula biała | 3 szt. |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
boczek | 300 g |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: