Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

surówka z głabików krakowskich

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

liście głąbików krakowskich
25 dag
ogórek
1 szt
rzeżucha
2 łyżka
jogurt
150 ml
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
cukier
1 łyżeczka
sok cytrynowy
1 łyżka
cebula zielona
4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z głabików krakowskich

listki głąbików krakowskich umyć odsączyć wyłożyć na salaterkę posypać posiekaną zieloną cebulą i rzeżuchą skropić sokiem cytrynowym jogurt przyprawić solą i cukrem przygotowanym sosem polać surówkę obłożyć dookoła ogórkiem pokrojonym na cienkie plasterki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak