Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Bakaliowy spód pod ciasto

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bakalie
1,5 szklanki
cynamon Prymat
do smaku
Sklep Prymat
masło
3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowy spód pod ciasto

Ulubione bakalie drobniutko posiekać. Masło roztop, dodaj bakalie, dopraw cynamonem. Powstałą masą wylep spód blachy do ciasta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 01.10.2013 13:35
fajny pomysł:)
caralajna 09.08.2013 07:49
ciekawy pomysł, bez mąki, podoba mi się
ben-ka 31.05.2013 15:57
ciekawy ten spód pod ciasto,tak jeszcze nie robiłam.
mirosława4 28.08.2012 21:18
zapewne smaczne będzie to ciasto z takim spodem :)
Seba 19.08.2012 13:52
smaczny
Motorek 04.08.2012 09:29
fajny
smakoszek 15.07.2012 15:10
super
Magdalena1110 06.05.2012 11:41
fajne
Krystyna32 01.02.2012 15:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak