Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka
2
cebula
1
cukier
2 łyżki
masło
10 dag
rodzynki
garść
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
sok z cytryny
woda
1 szklanka
kapusta czerwona
1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Jabłka i cebulę pokroić, kapustę poszatkować. Masło stopić w garnku. Poddusić jabłka, cebulę i cukier. Dodać kapustę, dusić 10 minut. Wlać szklankę wody, dodać rodzynki. Gotować 10 minut. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 07.01.2012 20:45
jedna z moich ulubionych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak