Składniki:
szparagi | 30 dkg |
rzodkiewki | 1 pęczek |
cebula czerwona | 1 szt |
natka petruszki posiekana | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach szt |
oliwki zielone | 5 dkg |
szparagi | 30 dkg |
rzodkiewki | 1 pęczek |
cebula czerwona | 1 szt |
natka petruszki posiekana | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz | |
oregano | |
ziemniaki ugotowane | w mundurkach szt |
oliwki zielone | 5 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: