makaron chiński z tuńczykiem

makaron chiński z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron sojowy

  • ząbki czosnku

    2
  • cebula

  • pieczarki

    4
  • sól

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

makraon zalewam wrzatkiem bez rozcinania, na patelni z odrobina tłuszczu wrzucam pokrojona cebule, szkle ja, dodaje pieczarki pokrojone i czosnek i to wszystko sie chwile razem smazy wrzucam tyńczka z oliwa mieszam, doprawiam sola i pieprzem. Odcedzam makaron rozcinam paski i wrzucam całosc na patelnie. mieszam i gotowe:) calosc nie trwa nawet 10 minut. U mnie trafia do pudełka do pracy na jutro jak znalazl. Mozna dorzucic
natke pietruszki zeby nie bylo tak mdło w kolorystyce:)

Przepis pochodzi z forum dieta montignac i mimo ze na tej diecie juz nie jestem to na stałe zagoscił w naszym jadłospisie. faza I posiłek tłuszczowy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

05.02.2011 16:21
mi smakuje

Emilia22

18.09.2010 10:41
mniam mniam

Izabela/bella81

09.09.2010 11:25
muszę wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat