Kompot z agrestu

Kompot z agrestu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • agrest

    60 dkg
  • cukier

    30 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Agrest obrać z szypułek i zagotować krótko we wrzątku i przecedzić przez durszlak. Zrobić ulep z 30 dkg cukru, wrzucić ostudzony agrest, podsmażyć trochę i wylać na salaterki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat