sznycle

sznycle

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka

    50 dkg
  • cebula

    1 szt
  • smalec

    5 łyz
  • jajka

    2 szt
  • czosnek

    3 ząbki
  • sól

  • pieprz

  • kajzerka

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

cebulę smazymy na smalcu. bułke moczymy i odciskamy. Mięso i wszystko razem mielimy i wyrabiamy na jednolita mase dodajemy jajka i formujemy sznycelki obtaczamy w bułce tartej i smazymy na smalcu na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

[email protected]

15.02.2012 10:49
tez takie lubie

rutynka

02.01.2012 09:22
wyglądają apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat