Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    3 szt
  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka rozdrabniamy widelcem, rzodkiewkę kroimy w drobną kosteczkę, szczypiorek siekamy. Całość łączymy, dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Możemy podawać w skorupkach waflowych. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat