Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

gulasz z wątróbeczki

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka
50 g
pieczarki
50 g
jabłka
50 dag
sól, pieprz
do smaku
mąka
olej
3 łyzki
pomidory
3 szt
śmietana
3 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z wątróbeczki

wątróbkę pokroić na kawałki i oprószyć mąką dać na rozgrzany tłuszcz zdjąć włożyć do rondelka i potem smażyć pieczarki i dodać do wątróbki jabłka pokroić i podsmażyć i włożyć do potrawy gulasz dusić ok 30 minut pod koniec dodać pomidory doprawić dodać śmietanę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak