Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane ruloniki z lasagne
Kroki postępowania
Kurczaka przełożyć na patelnię i podpiec z każdej strony na odrobinie masła.
makaron lasagne | 1 opakowanie |
filet z kurczaka | 40 dag |
ser maślany | 30 dag |
pieczarki | 20 dag |
smietana 18% | 150 ml |
por | 1 szt. |
papryczka chili | 1 szt. |
brokół | 1/2 szt. |
mąka pszenna | 2 łyżki |
gałka muszkatołowa Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
masło | do smażenia |
Papryka ostra mielona Prymat | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: