Rolady ze szparagami

Rolady ze szparagami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi zielone

    1 pęczek
  • szynka

    tyle ile szt. szpargów
  • ser wędzony

    tyle ile szt. szpargów (wędzony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi trzeba obrać i ugotować, ale na półmiękko. Na plasterku szynki układamy cieniutki plasterek sera, i owijamy tym szparaga. Całość związujemy szczypiorkiem lub pietruszką. Podaję takie roladki na proszonych kolacjach z sosem czosnkowym.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat