Zupa z brukselki

Zupa z brukselki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brukselka

    30 dag
  • marchewka

    2 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • zielona fasolka

    1 garść
  • Kucharek - uniwersalna

  • pieprz biały Prymat

  • śmietana łaciata do zup

    1 szt
  • przyprawa do zup i potraw w płynie

  • kości schabowe

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do garnczka z wodą wkładamy kość gotujemy z dodatkiem pieprzu kulki i kucharka.Po 20 min dodajemy Pokrojoną marchew ,pietruszkę ,brukselkę i fasolkę .Gotujemy .Doprawiamy magii i zaciągamy smietaną .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

04.10.2011 13:05
uwielbiam brukselkę

IlonaAlbertos

24.04.2011 16:55
Bardzo lubię brukselkę. A w zupie smakuje wspaniale.

gosia47-47

22.09.2010 17:56
fajna

eli_555

15.09.2010 10:25
pyszna zupka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat