Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Banany w galaretce

0.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mandarynki
3 szt
cukier
3 łyżki
Żelatyna wieprzowa Prymat
2 łyżki
Sklep Prymat
banan
3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Banany w galaretce

Banany i mandarynki kroimy w kostkę. Gotujemy ok 2 szkl wody z cukrem i żelatyną. Banany układamy w pucharkach i zalewamy częścią przygotowanej galaretki, wkładamy do lodówki. Kiedy galaretka zastygnie wyjmujemy i kładziemy na wierzch mandarynki i zalewamy pozostałym płynem i wkładamy ponownie do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 26.12.2012 00:52
pycha:)
Marlena/Kinia 04.12.2011 11:32
lubie takie deserki z owocami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak