Pieczarkowce

Pieczarkowce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    2 szt
  • pieczarki

    15 dkg
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    1 mniejsz
  • bułka tarta

    do panierowania
  • jajko

    do panierowania
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na patelni .Piersi przekroić na pół.Rozbić doprawić solą i pieprzem.Na piersi położyć porcję pieczarek i zwinąć na pół.Panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju z dwóch stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KORAL

19.03.2017 12:09
bardzo smaczne :)

IZABELA29

10.02.2017 21:55
Bardzo apetyczne

IZABELA29

02.12.2013 08:31
lubię takie połączenie drobiu i pieczarek

[email protected]

28.01.2013 11:41
smakowite, wkrótce wypróbuje, jadłam nieraz ale nigdy nie wiedziałam jak je zrobić żeby farsz nie wypadł:)

Krystyna32

18.03.2012 12:14
extra

matii6

02.01.2012 18:33
moje ulubione

smakowita

12.12.2011 17:30
bardzo apetyczne

sylwia / sytofala

29.11.2011 13:02
smakowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat