Ogórki nadziewane tuńczykiem

Ogórki nadziewane tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ogorki pokrojone w grube plastry, wyzłobione (ale nie do konca, trzeba zostwic mała warstwe na dnie zeby nadzienie nei wypadło) i nadziane lekko rozgniecionym tuńczykiem sałatkowym (duze kawalki) z majonezem i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Misiakova

29.05.2012 07:56
bardzo fajne

Koper

17.03.2011 20:03
całkiem ciekawe

Sarenka

01.10.2010 18:16
Nigdy takich nie jadlam, ale wygladaja ciekawie, lekko.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat