Wątróbka drobiowa duszona z marchewką

Wątróbka drobiowa duszona z marchewką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    1 kg
  • olej

    do smażenia
  • przyprawy

    do smaku
  • cebula biała

    1 duża
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oczyszczoną i przygotowaną wątróbkę wrzucić na gorący tłuszcz dodać cebulę przyprawy i podsmażyć ,.Po lekkim podsmażeniu wątróbki , następnie dusić pod przykryciem 5 min.Podawać z marchewką ugotowaną w wodzie z dodatkiem masła.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

17.05.2011 17:48
Tylko taką robić.

sambolera

28.02.2011 19:41
bardzo lubie watrobke a jeszcze z marchewka to juz w ogole

traktorek

08.02.2011 19:43
ciekawy zestaw

Iwusia

17.01.2011 19:45
pyszniusia :)

edyta18-20

03.11.2010 10:27
lubię:)

bogumiła3

14.09.2010 22:23
super

tomcio

17.08.2010 12:50
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat