Przepis i sposób przygotowania na: OPONKI WANILINOWE
ROZWAŁKUJ NA 0,5 CM I WYKRAWAJ OKRĄGŁE OPONKI Z DZIURKĄ. SMAŻ OK 3 DO 4 MINUT.
POSYP CUKREM PUDREM :)
masło |
10 DKG
|
mąka |
3 SZKL
|
cukier |
1/2 SZKL
|
cukier wanilinowy |
1 SZT
|
budyń waniliowy |
1/2 TOREBKI
|
jaja |
2 SZT
|
śmietana |
4 ŁYŻKI
|
proszek do pieczenia |
2 ŁYŻECZKI
|
tłuszcz do smażenia |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: