Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

polędwica z masłem czosnkowym

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa
1 szt
masło
1/2 kostki
czosnek
4 ząbki
natka pietruszki
1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: polędwica z masłem czosnkowym

Polędwicę pokroić na plastry około 1 cm, rozgnieść ręką nie rozbijać tuczkiem, Usmażyć najlepiej na patelni grilowej ale bez tłuszczu po 5 min z każdej strony. Miękkie masło zmiksować z czosnkiem i posiekaną natką. Na gorące mięso nakładać po kawałku masła. Masło ma się roztapiać na polędwicy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malinka 18.05.2013 16:28
Smakować musi wybornie!
gacopierz23 17.11.2012 19:16
uwielbiam
ben-ka 19.05.2012 15:33
pyszności takie jedzonko:)
Łukasz15 04.05.2012 07:50
pycha
zuzanna_z 30.04.2012 13:52
ciekawe
Karmel 19.02.2012 13:17
fajne
joanna77 18.02.2012 21:09
pyszna
Tika4444 08.01.2012 12:43
musi być pyszne
owca441 21.12.2011 20:05
rewelacja
owca441 21.12.2011 20:05
rewelacja
kasienka23 23.11.2011 11:24
oj zjadłabym z chęcią
teresa18 19.11.2011 17:41
nawet u mnie czuć jaj aromatyczny zapach
traktorek 18.11.2011 17:20
szybki obiadek
SylwiaMagdaSabin 15.11.2011 13:13
musi być dobre
misia53 12.11.2011 12:29
ach, ta polędwiczka.....
Krystyna32 11.11.2011 00:16
extra
Motorek 09.11.2011 11:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak