Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki serowo migdałowe z sosem imbirowym.
Kroki postępowania
Nadzienie: Twaróg mielimy z 4 łyżeczkami cukru.
mąka pszenna |
2 szklanki
|
jajko |
2 sztuki
|
mleko |
0,5 szklanki
|
cukier |
0,5 szklanki
|
olej do smażenia |
2 łyżki
|
migdały |
10 sztuk
|
aromat migdałowy |
5 kropel
|
Imbir mielony Prymat |
1 lyżeczka
|
masło |
1 łyżka
|
ser biały |
100 (twarogowy)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: