Cielęcina po domowemu z nadzieniem

Cielęcina po domowemu z nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina

    1 kg
  • żółty ser

    20 dag
  • szynka gotowana

    20 dag
  • jajka

    3 sztuka
  • mąka

    1/2 szklanka
  • bułka tarta

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kroimy mięso jak na kotlety i rozbijamy. Na każdym kotleciku kładziemy plasterek szynki i plasterek sera /ser może być ostrzejszy/. Składamy mięsko na pół. Obtaczamy w mące, potem w jajku a na końcu w bułce tartej. Smażymy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

21.11.2011 08:25
super

pipi765

24.09.2010 18:51
muszę wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat