Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z rzodkiewką .

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pól kilo fasolki szparagowej
biały ser 20 dag
oliwa 3 łyżki
sól i pieprz
rzodkiewka 1 pęczek
kiełki 1/2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z rzodkiewką .

Fasolkę szparagowa umyc i ugotowac w osolonej wodzie .Wystudzic.Rzodkiewki umyc i zetrzec na tarce .kIEŁKI UMYC .sER BIAŁY POKRUSZYC .wSZYSTKIE SKŁADNIKI SAŁATKI WYMIESZAC ZE SOBĄ I POLAC NASTEPNIE OLIWĄ ORZA PRZYPRAWIC .uDEKOROWAC GAŁĄZKAMI OREGANO.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 04.12.2013 14:01
ciekawe połączenie
Ania67 07.04.2013 11:18
Interesujące połączenie- muszę spróbować
caralajna 02.04.2012 21:38
też robię miksy z tego co pod ręką i często jestem mile zaskoczona smakiem
pacpaw 22.01.2012 20:01
niezły miks
ben-ka 08.08.2011 09:30
takiej wersji nie jadłam,ciekawe połączenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak