Fasolka szparagowa z rzodkiewką .

Fasolka szparagowa z rzodkiewką .

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pól kilo fasolki szparagowej

  • biały ser

    20 dag
  • oliwa

    3 łyżki
  • sól i pieprz

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • kiełki

    1/2 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę szparagowa umyc i ugotowac w osolonej wodzie .Wystudzic.Rzodkiewki umyc i zetrzec na tarce .kIEŁKI UMYC .sER BIAŁY POKRUSZYC .wSZYSTKIE SKŁADNIKI SAŁATKI WYMIESZAC ZE SOBĄ I POLAC NASTEPNIE OLIWĄ ORZA PRZYPRAWIC .uDEKOROWAC GAŁĄZKAMI OREGANO.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorota59

04.12.2013 14:01
ciekawe połączenie

Ania67

07.04.2013 11:18
Interesujące połączenie- muszę spróbować

caralajna

02.04.2012 21:38
też robię miksy z tego co pod ręką i często jestem mile zaskoczona smakiem

pacpaw

22.01.2012 20:01
niezły miks

ben-ka

08.08.2011 09:30
takiej wersji nie jadłam,ciekawe połączenie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat