Szaszłyki wieprzowe

Szaszłyki wieprzowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka wieprzowa

    1,5 kg
  • cebula biała

    6 szt
  • marynata pikantna Prymat

    1
  • olej roślinny

    3 łyżki
  • Karkówka klasyczna

    1 przyprawa
  • papryka słodka mielona

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso kroimy w plastry, następnie każdy z kawałków tłuczemy z każdej strony tłuczkiem.
mięso zalewamy olejem i dodajemy przyprawy- dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce.
Cebule kroimy w plastry.
Mięso nadziewamy na wykałaczki na przemian z cebulą

Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat