Sałatka z kaszy pęczak

Sałatka z kaszy pęczak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 łyżki kukurydzy

  • pół czerwonej papryki

  • kapusta pekińska

  • olej

  • musztarda miodowa

  • sok z cytryny

  • cukier

  • pęczak

    1 woreczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Ugotowaną i wystudzoną kaszę połączyć z pokrojoną w drobną kostkę papryką, ogórkiem, kukurydzą, 2 garściami posiekanej kapusty pekińskiej.
2. Sałatkę polać sosem z 3 łyżek oleju, łyżeczki musztardy, kilku kropel cytryny i cukru do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Pajecznik

17.11.2010 01:18
muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat