Kapusta pekińska z grzybami

Kapusta pekińska z grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1,5 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    - -
  • grzyby

    50 dag
  • czosnek granulowany

    2 łyżeczki
  • pieprz czarny mielony

    - -
  • przyprawa do potraw

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem przyprawy KUCHAREK. Na maśle udusić posiekaną cebulę oraz grzyby i połączyć z kapustą. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem. Wymieszać i podawać ze smażonymi ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

08.02.2012 21:07
mniam

Ewa/kalapurtka

14.08.2011 18:10
smaczne

jolita

25.07.2011 08:03
fajny przepis

novita26

23.07.2011 07:50
mniam

artur7

28.04.2011 08:32
ciekawe

Jaheira11

13.04.2011 23:41
muszę spróbować

jasiek

11.03.2011 12:27
i dobry bo właśnie zrobiłem

Adamorek

06.03.2011 11:26
fajny przepis

jasiek

05.03.2011 21:32
dobre

szajba2

11.01.2011 15:38
grzybeczki moje kochaneczki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat