Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Amur po żydowsku I

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba
600 g
wino białe wytrawne
1 kieliszek
rodzynki
20 g
cebula
2 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
cukier
do smaku
Żelatyna wieprzowa Prymat
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Amur po żydowsku I

Rybę oczyścić,wypatroszyć,pokroić w dzwonka,cebulę obrać,opłukać,pokroić w kostkę,ugotować,włożyć rybę i gotować na wolnym ogniu do miękkości,pod koniec dodać namoczoną i rozpuszczoną żelatynę oraz opłukane rodzynki ,wino i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak