Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pasta jajeczna

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa
10 dag
majonez
4 lyzki
ogórki konserwowe
3 sztuki
jajko ugotowane na twardo
5 sztuk
korniszony
1 drobno pokrojon

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Ugotowane na twardo jajo obrać i posiekać. Kiełbasę białą lub szynkę posiekać i wymieszać z jajem, grzybkami lub korniszonami i majonezem. Dobrze schłodzić i podawać. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak