Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zielono-czerwona surówka z octem balsamicznym do obiadu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
6
cebula
1
olej
pieprz
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zielono-czerwona surówka z octem balsamicznym do obiadu

Ogórki kroimy w półplasterki.Pomidory myjemy i obieramy w ósemki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę.Warzywa skrapiamy olejem i octem balsamicznym i oprószamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 26.12.2011 23:10
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak