Przepis i sposób przygotowania na: Murzynek z kremem i galaretką
Kroki postępowania
Brzoskwinie pokroić, ułożyć na masie.
margaryny |
1,5 szt
|
mąki pszennej |
2 szklanki
|
cukru |
3/4 szklanki
|
mleko |
3/4 szklanki
|
kakao |
2 łyżki
|
wody |
2 łyżki
|
proszku do pieczenia |
2 łyżeczki
|
powidła śliwkowe |
|
biszkopty okrągłe |
2 paczki
|
jajek |
4 szt
|
brzoskwinie w puszce |
1 szt
|
galaretka |
2 szt
|
budyń kokosowy |
2 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: