Składniki:
fasolka szparagowa | 2kg |
marchew | 45dag |
cebula | 45dag |
cukier | 6łyżek |
sól | 2łyżki |
olej | 2szkl |
ocet | 3łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 6szt |
ziele angielskie | mała garstka |
pieprz |
fasolka szparagowa | 2kg |
marchew | 45dag |
cebula | 45dag |
cukier | 6łyżek |
sól | 2łyżki |
olej | 2szkl |
ocet | 3łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 6szt |
ziele angielskie | mała garstka |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: