Ruloniki z szynki wiejskiej

Ruloniki z szynki wiejskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka wiejska

    6 plastrów
  • pasta czosnkowa z białym serem

    6 łyżek
  • ser żółty

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdy plaster smarujemy pastą serową, układamy słupek sera i zwijamy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cooleczka

12.01.2012 18:31
smaczne

Rybciia

15.09.2011 13:43
proste i smaczne ;))

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat