Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • cebula

    2 sztuki
  • kukurydza w puszce

    1 puszka
  • majonez

    3-4 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • ryż

    1 (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule kroimy w kostkę. Tuńczyka rozgniatamy widelcem, po czym wszystkie składniki razem mieszamy dodajemy 3-4 łyżki majonezu. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat