Pomidorki z ryżem i tuńczykiem

Pomidorki z ryżem i tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory

    3
  • cebula

    1
  • majonez

    5 łyżek
  • sól

  • pieprz

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • ryż ugotowany

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół. Delikatnie wydrążyć miąższ. Cebule posiekać. Tuńczyka odsączyć, rozdrobnić. Wymieszać z ryżem, miąższem pomidorowym, cebulą i majonezem, przyprawić solą i pieprzem. Farszem napełnić połówki pomidorów. Wstawić do lodówki, podawać na zimno.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat