Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wątróbka z papryką

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa
1,2 kg
cebula
60 dag
olej do smażenia
mąka do panierowania
majeranek
do smaku
Sklep Prymat
papryka mielona
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
papryka
50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z papryką

Watróbkę oprószyc mąką i usmażyc na rozgrzanym oleju, zdjąć z patelnii i na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojoną w paski paprykę i pokrojona w piórka cebulę. Gdy warzywa zmkekną dodac przyprawy. Dodać usmażoną watróbkę i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 19.07.2013 07:42
Świetnie przyrządzona wątróbka :)
pestka 17.07.2013 09:20
świetna , z papryką nie robiłam
calliope 16.04.2012 08:17
ekstra
Wacław 24.01.2012 18:56
super przepis,pycha
rzenia15 20.10.2011 15:16
pyszna
Małgorzata113 20.09.2011 18:40
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak