Pesto alla Genovese con Basico Fresco

Pesto alla Genovese con Basico Fresco

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

kg

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Tagliatelle paglia e fieno

    1
  • pesto

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotuj al dente, odcedź i wymieszaj z sosem pesto, udekoruj listkami bazylii i czarnymi oliwkami. Można posypać świeżo startym parmezanem (Brazzale).Buon appetito!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat