Pyszna żurawina

Pyszna żurawina

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawina

    25 dag
  • woda

    1/2 szklanki
  • musztarda

    2 łyżki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umytą żurawinę wrzucamy do gotującej się wody z cukrem. Dusimy 10 minut.Następnie przecieramy przez sito. Przyprawiamy solą i musztardą, mieszamy na gładki sos.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

[email protected]

18.08.2013 18:34
muszę spróbować

jeta72

12.03.2012 15:08
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat