Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka śledziowa z bananami
Przygotować sos: majonez połączyć ze śmietaną, doprawić solą, pieprzem, szczyptą cukru i wymieszać. Sałatkę polać sosem i wstawić do lodówki na 1 godzinę. (6-8 porcji)
filet śledziowy | 30 dag |
kapusta pekińska | 1 mała |
rodzynki | 2 łyżki |
majonez tradycyjny | 4 łyżki |
śmietana 22% | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
cukier | do smaku |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: