Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

A la cezanne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

truskawki 1 kg
pomarańcze 1 kg
melon 1 kg
koniak 3 łyżki
winogrona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: A la cezanne

Truskawki opłukać, nie wyjmować szypułek. pomarańcze i melona umyć w ciepłej wodzie, obrać i pokroić w plastry. Winogrona umyć, pociąć kiście. Ananas obrać, miąższ pokroić w plastry. Na wielkim talerzu ułożyć kompozycję, skroić koniakiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak