Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg grillowany w sosie
W garneczku z woda rozpuszczamy kostkę bulionową warzywną ,gotujemy . Dodajemy sok z cytryny i starta skórkę z cytryny .Zaciągamy śmietaną .Na koniec dodajemy łyżeczkę prawdziwego masła.
pstrąg bez głowy i wnętrzności | 1 szt |
sok z cytryny | |
skórka z cytryny | |
śmietana 12% | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól do smaku | |
masło | 1 łyżeczka |
bulion | 1 kostka |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: