Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 50 g
tuńczyk 300 g
sos pomidorowy 1/3 szklanki
ser żółty 50 g
szczypiorek 1/4 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z tuńczykiem

Bagietkę pokroic z opiec w tostrze. Na każdej grzance ułozyć odrobinę tuńczyka i pokryć sosem pomidorowym, wierz posypac serem. Zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180 st C przez max 10 minut, podawac gorące posypane szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak