Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasolka żółta podsmażana

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
500 g
sól
do smaku
Sklep Prymat
cukier
do smaku
masło
100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat
50 g

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka żółta podsmażana

fasolę obrać opłukać , wodę zagotować posolić dodać cukier, poczekać aż zacznie wrzeć dopiero wkładać fasolę gotować do miękkości, kiedy będzie miękka przecedzić następnie podsmażyć na maśle gdy się przesmaży dodać bułkę tartą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak