Składniki:
białe części z grubych porów | 2 szt |
masło | 3 łyżki |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2/3 szklanki |
siekany koperek | 1 łyżka |
ser tylżycki utarty | 10 dkg |
bekon | 10 dkg |
natka pietruszki | 1 łyżka |
białe części z grubych porów | 2 szt |
masło | 3 łyżki |
jaja | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2/3 szklanki |
siekany koperek | 1 łyżka |
ser tylżycki utarty | 10 dkg |
bekon | 10 dkg |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: