Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

papryka faszerowana

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż
1,5 szkl
mięso mielone
40 dkg
grzyby leśne
25 dkg
cebula
2 szt
papryka
5 szt
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana

ryż gotujemy w osolonej wodzie 3 szkl.grzyby cebulę i mięso smazymy doprawiamy do smaku mieszamy z ryżem i faszerujemy wyczyszczoną paprykę lekko ja solimy. Przekładamy do bryftanki dodajemy rosołek z wodą i pieczemy w piekarniku ok 45 min. Podajemy z sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 01.09.2011 20:27
proste i smaczne
mikrusiak 15.08.2011 14:43
coś co uwielbiam :)
1j1o1l1a1 15.08.2011 13:07
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak