Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ziemniaki z masełkiem czosnkowym z parowaru

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki
1 kg
masło
2 łyżki
czosnek
2 ząbki
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaki z masełkiem czosnkowym z parowaru

Czosnek zmiażdżyć, wymieszać z czosnkiem. Ziemniaki umyć, obrać, przekroić na krzyż, włożyć po trochu czosnkowego masła do każdego ziemniaka, oprószyć lekko solą i pieprzem. Ustawić w naczyniu parowaru i gotować ok. 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 31.03.2013 14:09
wyglądają apetycznie
Małgorzata113 11.08.2011 19:24
świetny przepis
gosia47-47 11.08.2011 19:13
o dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak