Składniki:
gruszka | 1\\2 |
seler naciowy | 100 g |
ser pleśniowy Lazur błękitny | 50 g |
bulin warzywny | 1\\2 kostki |
śmietana | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
czerwony pieprz w kulkach | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
gruszka | 1\\2 |
seler naciowy | 100 g |
ser pleśniowy Lazur błękitny | 50 g |
bulin warzywny | 1\\2 kostki |
śmietana | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
czerwony pieprz w kulkach | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: