Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń pachnąca kolendrą
2. Z masy uformuj pieczeń. Piecz 75 min w 175 stopniach.
3. Gotową pieczeń posyp pozostałymi ziołami.
mięso mielone drobiowe | 80 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
kolendra | 1/2 pęczka |
tymianek | 3 gałązki |
majeranek | 3 gałązki |
jajko | 1 szt |
musztarda | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy | |
kajzerka | 1 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: