Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto miodowe z kremem
Krem: Cukier utrzeć z margaryną. Dodać przestudzoną kaszę ugotowaną na mleku, zapach i ucierać aż masa będzie pulchna.
mąka pszenna |
2,5 szkl.
|
miód |
2 łyżki
|
margaryna |
2 łyżki
|
cukier |
2 łyżki
|
jajko |
4 szt.
|
olejek waniliowy |
1 łyżeczka
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
margaryna |
1/2 kostki
|
cukier puder |
1/2 szkl.
|
mleko |
1 szkl.
|
aromat waniliowy |
1 łyżkeczka
|
polewa czekoladowa |
1 szkl.
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: